Recharge.com

Recharge.com beheert diverse websites van waaruit het digitale e-vouchers voor telefoon krediet, iTunes, Xbox Live, Google Play krediet, prepaid krediet en cadeaukaarten aanbiedt. Verder beheert Recharge.com een internationaal netwerk waarmee je persoonlijk tegoed, maar ook dat van vrienden en familie wereldwijd kunt opwaarderen.

Recharege.com is een internationaal platform voor digitale exchange van digital values (beltegoed, entertainment producten, game tegoeden en prepaid betaalkaarten).

Jaar 2015
Status huidig
Website company.recharge.com

Strategie

Het strategisch proces heeft zich gefocust op uitbreiding van het product portfolio en verdere expansie naar nieuwe landen. De uitdagingen voor Recharge.com zijn de zeer competitieve markt, de professionalisering & consolidatie van de waardeketen en het versterken van het IT/data-platform. Dit alles is geïntegreerd in de langetermijnstrategie van Recharge.com.

Team

Fundamenteel voor de toekomstige groei was de opvolging van de twee oprichters en het aantrekken van een nieuw professioneel management team. Na de investering in Mei 2015 werd een nieuwe CEO aangesteld en een professioneel management team samengesteld. Het ambitieuze management team is sterk gemotiveerd het groeiproces van Recharge.com te continueren.

Groei

Verdere internationalisatie van Recharge.com vormt de focus voor de toekomstige groei van Recharge.com. Sinds de samenwerking is een sterke omzet groei (4x) gerealiseerd.

De succesvolle samenwerking met Committed is gebaseerd op een gedeelde visie. Gecommitteerd, met een focus op het bouwen van high performance teams en gericht op duurzame groei.

Günther Vogelpoel, CEO

Günther Vogelpoel, Creative Group

Samen met Committed hebben we een champions league management team kunnen bouwen waardoor we nu de wereld aan het veroveren zijn met Recharge.com.

Robin Weesie, Oprichter

robin weesie, creative group