Team

Onze missie is om samen te werken met ervaren ondernemers en ze te helpen het volledige bedrijfspotentieel te benutten. Data geeft ons inzicht en zorgt dat we handvatten hebben om het doel te bereiken. Tegelijkertijd weten we dat de belangrijkste succesfactor ons team is en de manier waarop wij met elkaar communiceren en met onze deelnemingen; open, helder en proactief.

Wai Ki Chiu

Wai Ki Chiu

Sinds 2009 in het investeringsvak. Achtergrond in het bankwezen (ING). Ondernemer, oprichter van Soestdijk Capital, voorloper Committed Capital.

Albert van der Wal

Albert van der Wal

Sinds 2011 in het investeringsvak. Achtergrond in restructuring en transaction services (KPMG). Samen met management teams bouwen en successen creëren.

Vincent Steur

Vincent Steur

In 2013 begonnen in het investeringsvak. Voor die tijd een achtergrond in audit (PwC).

Daan Freriks

Daan Freriks

In 2017 begonnen in het investeringsvak, voor die tijd all-round M&A-ervaring opgedaan (PwC).

Sijbrand van der Mast

Sijbrand van der Mast

In 2020 begonnen bij Committed Capital. Sijbrand was hiervoor actief in Corporate Development bij Liberty Global en Stage Entertainment.

Jacqueline Bus

Jacqueline Bus

In 2021 maakte Jacqueline de overstap naar Committed Capital. Hiervoor werkte Jacqueline in het bankwezen, waar ze onder andere ervaring opdeed bij acquisition finance en bijzonder beheer.

Rob Smeitink

Rob Smeitink

In 2019 begonnen bij Committed Capital. Daarvoor als stagiair ervaring opgedaan in Private Equity. Achtergrond in Finance en Financieel recht

Felix Duijs

Felix Duijs

In 2019 begonnen bij Committed Capital. Ervaring opgedaan in Corporate Finance en Private Equity tijdens stage. Achtergrond in Finance

David de Vries

David de Vries

David is sinds 2020 werkzaam bij Committed Capital. Voordat hij bij Committed Capital kwam, heeft hij stage gelopen in private equity en healthcare. David heeft toegepaste natuurkunde gestudeerd.

Luc Fäelens

Luc Faëlens

Luc is sinds 2020 werkzaam bij Committed Capital. Hiervoor deed hij via een stage werkervaring op in private equity. Luc heeft een achtergrond in international management.

Haoli Sertons

Haoli Sertons

Haoli Sertons versterkt sinds september 2022 het team van Committed Capital. Als finance manager is ze verantwoordelijk voor de externe verslaglegging van onze fondsen, cash flow planning, financiële rapportage en analyse en coördinatie van de administratie. Haoli heeft veel ervaring in fondsbeheer door verschillende functies bij haar vorige werkgevers Augentius, Cisco en Vistra.

Carla Olminkhof

Carla Olminkhof

Carla is in 2022 begonnen bij Committed Capital, en is verantwoordelijk voor compliancy en office management.

Advisory Board

Onze advisory board bestaat uit Paul Lamers, Sander Bikkers en Jan Moulijn.

Paul Lamers heeft meer dan 20 jaar ervaring met het investeren in bedrijven. Hij is partner geweest bij Alpinvest Partners, Managing Partner bij GEM Benelux en oprichter van Taros Capital en TC Partners. Op dit moment managet Paul zijn eigen portefeuille met directe, co en portefeuille-investeringen. Paul is tevens investeerder in Committed Capital.

Sander Bikkers heeft meer dan 25 jaar ervaring in corporate finance, onder andere 10 jaar als partner bij KPMG. Op dit moment opereert Sander als zelfstandig investeerder en corporate finance adviseur. Sander is tevens investeerder in Committed Capital.

Jan Moulijn heeft meer dan 20 jaar ervaring met private equity. Hij is o.m. mede-oprichter van Waterland Private Equity Investments; was verantwoordelijk voor de marketing activiteiten van AlpInvest en is sinds 2011 verantwoordelijk voor de non-listed equities van Rinkelberg Capital Ltd, een family office gevestigd in London. Jan is tevens investeerder in Committed Capital.