Team

Onze missie is om samen te werken met ervaren ondernemers en ze te helpen het volledige bedrijfspotentieel te benutten. Data geeft ons inzicht en zorgt dat we handvatten hebben om het doel te bereiken. Tegelijkertijd weten we dat de belangrijkste succesfactor ons team is en de manier waarop wij met elkaar communiceren en met onze deelnemingen; open, helder en proactief.

Wai Ki Chiu

Wai Ki Chiu

Geboren in Hong Kong en op jonge leeftijd verhuisd naar Nederland en zijn jeugd grotendeels doorgebracht in de Achterhoek. Na zijn studie Economie in Rotterdam is Wai werkzaam geweest bij de Acquisition Finance afdeling bij ING. Voor Wai is de human factor verreweg de belangrijkste determinant van succes in private equity. Beslissingen bij deelnemingen zijn daarom sterk gericht op het laten excelleren van de DGA en het management team.

Albert van der Wal

Albert van der Wal

Geboren in het oosten van het land heeft Albert bedrijfskunde gestudeerd in Groningen. Vervolgens ervaring opgedaan in de restructering en transaction services (KPMG) waarna hij in 2011 de overstap heeft gemaakt naar het investeringsvak. Albert gelooft sterk in het bouwen van de juiste teams als voorwaarde om gezamenlijk successen te kunnen boeken.

Vincent Steur

Vincent Steur

Vincent kwam na een jaar in de collegebanken van de VU tot de ontdekking dat hij graag de hele dag bezig is en is toen op 19-jarige leeftijd in de Audit-praktijk van PwC begonnen. Parrallel daaraan studeerde hij aan Nyenrode. In 2013 is Vincent begonnen bij Committed Capital en Vincent werkt sindsdien met veel plezier aan het bouwen van winnende teams en het verder ontwikkelen van zijn collega’s.

Daan Freriks

Daan Freriks

Daan komt uit een ondernemersfamilie en is opgegroeid op en rond de Loosdrechtse plassen. Na zijn studie bedrijfskunde in Groningen is hij begonnen bij PwC, waar hij private equity partijen ondersteunde in het maken van strategische acquisitie en waarde creatie beslissingen. In 2017 heeft Daan zijn ondernemers-roots gevolgd en is begonnen bij Committed Capital. Werken aan de ontwikkeling van Committed Capital, in parallel met het uitbouwen van de snelgroeiende bedrijven in het portfolio geeft hem energie.

Sijbrand van der Mast

Sijbrand van der Mast

Sijbrand is opgegroeid in Londen en heeft zijn opleiding Economie genoten in Groningen. Vervolgens heeft hij aantal jaren ervaring opgedaan in strategie & M&A bij twee bedrijven in Engeland en Nederland. Uiteindelijk heeft Sijbrand bij Committed Capital zijn sweetspot gevonden in het helpen van MKB bedrijven en hun management teams om de groei te doen versnellen.

Jacqueline Bus

Jacqueline Bus

Jacqueline groeide op in een ondernemersgezin. Ze heeft haar studie Economics in Amsterdam cum laude afgerond, werkte bij Accenture in Praag en bij Rabobank in verschillende afdelingen, waaronder Financial Restructuring & Recovery en Acquisition Finance. In 2021 verruilde ze de bancaire sector voor Committed Capital en ze vindt het leuk om samen met ondernemers aan een succesvolle strategie te werken.

Felix Duijs

Felix Duijs

Felix heeft economie gestudeerd in Utrecht en finance in zijn geboortestad Rotterdam. Naast zijn studie heeft hij veel tijd doorgebracht op het Lauwersmeer waar hij zeillessen gaf. In 2019 is Felix begonnen bij Committed. Felix gelooft dat een oprechte interesse in mensen en bedrijven het verschil maakt.

Luc Fäelens

Luc Faëlens

Luc is in Gouda opgegroeid met een Nederlandse moeder en een Franse vader, boven de wijnimport van de familie. Nadat hij tijdens zijn studie in Rotterdam zelf ondernemerservaring heeft opgedaan, is hij in 2020 gestart bij Committed Capital. Luc vindt het geweldig om een nieuwe markt te doorgronden.

Haoli Sertons

Haoli Sertons

Haoli is in september 2022 begonnen bij Committed Capital. Ze studeerde en werkte eerder in het Verenigd Koninkrijk en is een Fellow of Chartered Certified Accountant (FCCA). Ze heeft uitgebreide ervaring in financiële rapportage, fondsadministratie en depository services via verschillende functies bij haar vorige werkgevers. Als financieel manager is zij verantwoordelijk voor de externe verslaglegging van onze fondsen, de planning en analyse van de cashflow en de coördinatie van de administratie.

Carla Olminkhof

Carla Olminkhof

Carla is in februari 2022 begonnen bij Committed Capital. Ze is geboren en opgegroeid in Amsterdam. Ze heeft door de jaren heen diverse beroepen uitgeoefend maar haar meest recente ervaring heeft zij opgedaan in de 13 jaar dat zij heeft gewerkt bij TowerBrook Capital Partners. Daar was zij verantwoordelijk voor operationele, juridische en compliance taken. Bij Committed Capital werkt ze nu als Compliance & Office Manager en geniet enorm van de veelzijdigheid van deze functie.

Jonathan Weinstein

Jonathan Weinstein

Jonathan is opgegroeid in Amsterdam en heeft 2 masters behaald in respectievelijk Business Administration en Finance. Na zijn studie heeft hij stage gelopen in Corporate Finance en Private Equity, waarna hij zijn carrière startte bij een internationale Investment Bank. In februari 2023 is Jonathan als analist begonnen bij Committed Capital waar hij met veel enthousiasme en toewijding samenwerkt met ondernemers om het succes van hun bedrijf te bevorderen.

Niels de Ruiter

Niels de Ruiter

Niels is een ondernemend type. Als Rotterdamse student richtte hij op jonge leeftijd zijn eigen bedrijf op. Hij liep zijn eerste stage bij Committed Capital en heeft vervolgens meer dan 6 jaar ervaring opgedaan bij een M&A-boetiek. Vervolgens heeft Niels ruim een jaar zijn droom nagejaagd en is hij op zeilavontuur vertrokken. Eenmaal terug aan land is Niels, vanaf mei 2023, terug bij Committed Capital, waar hij zich volledig inzet voor de versnelde en duurzame groei van ondernemingen.

Antal Gojsza

Antal Gojsza

Antal heeft na zijn opleiding econometrie in Maastricht en Rotterdam stages gelopen bij een corporate finance adviseur, hedgefonds en investeringsmaatschappij. Hierna is hij zijn carrière begonnen bij strategieconsultant BCG, waar hij voornamelijk voor investeringsmaatschappijen heeft gewerkt. Door zijn passie voor ondernemen heeft hij de overstap gemaakt naar Committed Capital, waar hij met veel plezier ondernemers helpt met zijn analytische blik en oprechte interesse in mensen.

Mark Hendriks

Mark Hendriks

Mark is opgegroeid in een ondernemersgezin in de regio Nijmegen. Na het afronden van zijn Finance studie in Tilburg heeft hij 9 jaar gewerkt op de M&A afdeling van BDO en daar DGA’s in het MKB begeleid bij de aankoop of verkoop van hun onderneming. Mark heeft zijn carrière vervolgd bij Total Specific Solutions waar hij met zijn Finance team verantwoordelijk was voor meerdere business units en voor de financiële integratie van geacquireerde bedrijven. In 2024 is Mark gestart bij Committed Capital waar hij zijn ervaringen van BDO en TSS opnieuw kan combineren met ondernemerschap.

Advisory Board

Onze advisory board bestaat uit Paul Lamers, Sander Bikkers en Jan Moulijn.

Paul Lamers heeft meer dan 20 jaar ervaring met het investeren in bedrijven. Hij is partner geweest bij Alpinvest Partners, Managing Partner bij GEM Benelux en oprichter van Taros Capital en TC Partners. Op dit moment managet Paul zijn eigen portefeuille met directe, co en portefeuille-investeringen. Paul is tevens investeerder in Committed Capital.

Sander Bikkers heeft meer dan 25 jaar ervaring in corporate finance, onder andere 10 jaar als partner bij KPMG. Op dit moment opereert Sander als zelfstandig investeerder en corporate finance adviseur. Sander is tevens investeerder in Committed Capital.

Jan Moulijn heeft meer dan 20 jaar ervaring met private equity. Hij is o.m. mede-oprichter van Waterland Private Equity Investments; was verantwoordelijk voor de marketing activiteiten van AlpInvest en is sinds 2011 verantwoordelijk voor de non-listed equities van Rinkelberg Capital Ltd, een family office gevestigd in London. Jan is tevens investeerder in Committed Capital.