Team

Wij zijn sociale rekenaars. Data geeft ons inzicht en zorgt dat we handvatten hebben om het doel te bereiken. Tegelijkertijd weten we dat de belangrijkste succesfactor ons team is en de manier waarop wij met elkaar communiceren en met onze deelnemingen; open, helder en proactief. Het doel is om samen verder te komen op een professionele manier die werkt voor mensen.

Albert van der Wal

Albert van der Wal

Sinds 2011 in het investeringsvak. Achtergrond in restructuring en transaction services (KPMG). Samen met management teams bouwen en successen creëren.

Wai Ki Chiu

Wai Ki Chiu

Sinds 2009 in het investeringsvak. Achtergrond in het bankwezen (ING). Ondernemer, oprichter van Soestdijk Capital, voorloper Committed Capital.

Laurens Rosenmöller

Laurens Rosenmöller

Sinds 2010 in het investeringsvak. Laurens heeft een achtergrond in investment banking (Goldman Sachs) en private equity (Gimv).

Vincent Steur

Vincent Steur

Sinds 2013 in het investeringsvak. Achtergrond in accountancy (PwC). Fondscontroller.

Daan Freriks

Daan Freriks

In 2017 begonnen in het investeringsvak, voor die tijd all-round M&A-ervaring opgedaan (PwC).

Advisory Board

Onze advisory board bestaat uit Paul Lamers, Sander Bikkers en Jan Moulijn.

Paul Lamers heeft meer dan 20 jaar ervaring met het investeren in bedrijven. Hij is partner geweest bij Alpinvest Partners, Managing Partner bij GEM Benelux en oprichter van Taros Capital en TC Partners. Op dit moment managet Paul zijn eigen portefeuille met directe, co en portefeuille-investeringen. Paul is tevens investeerder in Committed Capital.

Sander Bikkers heeft meer dan 25 jaar ervaring in corporate finance, onder andere 10 jaar als partner bij KPMG. Op dit moment opereert Sander als zelfstandig investeerder en corporate finance adviseur. Daarnaast is hij actief als bestuurder voor verschillende bedrijven gericht op infrastructuur. Sander is tevens investeerder in Committed Capital.

Jan Moulijn heeft meer dan 20 jaar ervaring met private equity. Hij is o.m. mede-oprichter van Waterland Private Equity Investments; was verantwoordelijk de marketing activiteiten van AlpInvest en is sinds 2011 verantwoordelijk voor de non-listed equities van Rinkelberg Capital Ltd, een family office gevestigd in London. Jan is tevens investeerder in Committed Capital.