DataExpert

DataExpert is de kennis- en technologiepartner op het gebied van (cyber)criminaliteitsbestrijding en databeveiliging met een leidende positie op zowel de overheids- als de zakelijke markt. DataExpert ondersteunt haar klanten met een mix van expertise, innovatieve software, training en support.

DataExpert levert producten en diensten ter bestrijding van (computer)criminaliteit, fraude, incident response en incident management voor de overheid en bedrijfsleven.

Jaar 2012
Status voormalig
Website www.dataexpert.nl

Strategie

Uitgangspunt van de strategie is de voortdurende ontwikkeling en uitbouw van de toegevoegde waarde diensten aan zowel de klanten als de leveranciers. DataExpert wordt hierdoor gezien als dé kennis- en technologiepartner op het gebied van criminaliteitsbestrijding en databeveiliging.

Team

Onmiddellijk na de toetreding als aandeelhouder is de opvolging van de voormalige DGA in gang gezet. Parallel is het management team verder versterkt en is de organisatie in de volle breedte gegroeid.

Groei

Sterke groei is gerealiseerd in het aantal diensten en oplossingen rondom cyber security. Daarnaast zijn de trainings- activiteiten versterkt door de overname van het digitaal trainingsbureau DiEx en zijn de activiteiten uitgebreid naar nieuwe omringende landen. We hebben DataExpert succesvol verkocht in 2019.

Committed Capital investeert in duurzame ontwikkeling en groei met een scherp oog voor de mensen die dit moet realiseren.

Robbert Bakker, Algemeen Directeur

robbert bakker, dataexpert