Cleanprofs

CleanProfs is dé Nederlandse marktleider op het gebied van afvalcontainer-hygiëne. CleanProfs is gespecialiseerd in periodieke containerreiniging op abonnementsbasis, waarbij vanuit verschillende logistieke servicepunten dagelijks GFT-, rest-, plastic- en DUO-afvalcontainers worden gereinigd. CleanProfs is een innovatief en duurzaam bedrijf: De reinigingen worden gedaan door de in eigen beheer ontwikkelde reinigingsvoertuigen reinigen onder hoge druk en dus zonder gebruik van chemicaliën.

CleanProfs is gespecialiseerd in periodieke, duurzame, reiniging van afvalcontainers op abonnementsbasis, zowel B2C als B2B.

Jaar 2019
Status Voormalig
Website www.cleanprofs.nl

Strategie

Sinds de oprichting is CleanProfs, door organische groei en overnames van (klantportefeuilles van) concurrenten, uitgegroeid tot het grootste containerreinigingsbedrijf van Nederland. De focus ligt zowel op het behouden en verstevigen van de leidende positie in de thuismarkt als het aanboren van nieuwe markten.

Team

Om de ambitieuze groeidoelstellingen te kunnen realiseren was versterking van het management team nodig. Gezamenlijk met de voormalig DGA hebben we ons gericht op de aanstelling van een team met zowel sterke commerciële als operationele capaciteiten.

Groei

Doel is om de omzet en winstgevendheid sterk te verhogen. Uitgangspunt van de strategie is gerichte klantacquisitie, strategische overnames en verdere ontwikkeling van commerciële proposities voor zowel de consumenten als de zakelijke markt.