28mrt
Aan: 28 maart 2023 In: Events

Op vrijdag 24 maart was de eer aan ons van Committed Capital in Amsterdam om een gezellige lunch te organiseren met ruim 25 gasten vanuit de DCFA Dutch Corporate Finance Association. Het was een leuke, gemengde groep mensen die ruimschoots de gelegenheid heeft gekregen om kennis te maken met elkaar en ervaringen uit te wisselen.
 
Tijdens de lunch heeft het team van Committed Capital zelf een korte presentatie gegeven over onze manier van werken en aanpak. Als real life voorbeeld bespraken we de transitie van Platinum (Parasols), een deelneming van Committed Capital, aan de hand van het ondernemingsverhaal van DGA Kilian Audenaerde We stonden stil bij zowel het perspectief vanuit de investeerder als vanuit de ondernemer in het deal- en waardecreatie proces, met een focus op pre-exit en DGA-transitie.
 
De feedback die wij na afloop ontvingen was dat Committed Capital zich vooral onderscheidt met een down to earth benadering en het vroeg creƫren van commercieel/strategisch inzicht. Dat vinden wij een heel mooi compliment!