Voskuilen Vleeswaren

Voskuilen Vleeswaren is een producent van ambachtelijke vleessnacks zoals gehaktballen en rookworsten. De producten worden zowel verkocht onder het eigen merk als onder private label in supermarkten en cash & carry ketens.

Voskuilen Vleeswaren produceert en verkoopt private label en branded worsten en gehaktballen.

Jaar 2010
Status voormalig
Website www.groupofbutchers.com

Strategie

Bedrijfsopvolging gecombineerd met verdere professionalisering van de sales en marketing en productinnovatie heeft het bedrijf klaar gemaakt voor groei. Door forse investeringen in automatisering en capaciteitsuitbreiding is de onderneming tevens in staat geweest om de efficiency te verhogen.

Team

Onmiddellijk na de investering is het management team versterkt met een commerciële manager. Samen met de operations manager werden zij aandeelhouders en vormden zij het management team, aangevuld door ondersteuning van de DGA.

Groei

Mede door de investeringen in het team, productinnovatie en automatisering heeft Voskuilen een bovengemiddelde groei ten opzichte van de markt gerealiseerd hetgeen heeft geleid tot de verkoop aan Group of Butchers, een portfolio company van Nordian Capital Partners in 2013.