MR Marine Group

MR Marine Group bedient wereldwijd schepen met technische kennis en ongeëvenaarde onderdelenvoorziening. MR Marine Group biedt middels gecertificeerde technici in meer dan 130 havens inspectie-, certificerings- en onderhoudsdiensten aan voor onder meer scheepsliften en ballastwaterzuiveringssystemen.

MR Marine Group levert wereldwijd jaarlijks terugkerende inspectie-,certificerings- en onderhoudsdiensten aan boord van zeegaande schepen.

Jaar 2020
Status huidig
Website www.mr-marinegroup.com

Strategie

MR Marine Group heeft een sterk platform voor TIC-diensten ontwikkeld met ruime mogelijkheden om haar terugkerende omzet te verhogen en een verscheidenheid aan diensten aan haar klanten te verkopen.

Team

Samen met het sterke managementteam hebben we de mogelijkheid om accountmanagement & business development te professionaliseren om nieuwe klanten te werven en de omzet verder te laten groeien.

Groei

Door verdere professionalisering, verticale expansie en het opschalen van de dienstverlening streven we ernaar de recurring omzetstroom en winstgevendheid sterk te verbeteren.

We zijn een nieuwe fase ingegaan waarin we de organisatie verder professionaliseren en onze dienstverlening opschalen. Met CEO Karel Peters en Committed Capital hebben we een ijzersterk team aan boord voor een succesvolle toekomst.

Nick Bosch van Rosenthal, oprichter

Nick-134-2837-e1563800165372-516x688