Hydropack Hydraulics

Hydropack is gespecialiseerd in het ontwerp, productie, installatie en onderhoud van high tech hydraulische besturingssystemen voor industrie, infrastructuur on/offshore en maritiem.

Hydropack ontwerpt, produceert en installeert hydraulische besturingssystemen voor industrie, infrastructuur, on- en offshore en maritieme industrie.

Jaar 2009
Status voormalig
Website www.hydropack.nl

hydropack

Strategie

Bedrijfsopvolging en professionaliseren van de financiële functie vormden de basis van de samenwerking met Hydropack. Uiteindelijk is de onderneming in 2015 in handen gekomen van Quadrum Capital.

Team

Na een intensieve zoektocht is een nieuw management team aangetrokken die zich richtte op operationeel management, business development en sales. Daarnaast is in de tussentijd meer financial control ontstaan in de projectorganisatie en heeft dit mede bijdrage geleverd aan de voorspelbaarheid van resultaten.

Groei

Mede door de langdurige zoektocht naar een nieuw management is de onderneming vertraagd in haar groei. Uiteindelijk is de onderneming verkocht op een vergelijkbare omvang.