Yellowgrape

Yellowgrape is een preferred partner die E-commerce bedrijven helpt door middel van een krachtige combinatie van full-service oplossingen, best of breed tooling en internationale expertise. Als toonaangevende en innovatieve speler verhoogt Yellowgrape transactievolumes, optimaliseren zij merken en verbeteren zij de online aanwezigheid van hun klanten. Met kennis en ervaring verzilvert Yellowgrape het volledige potentieel van E-commerce ondernemingen.

Yellowgrape helpt E-commerce bedrijven met het verhogen van hun transactievolumes, optimaliseert merken en verbetert de online aanwezigheid van hun klanten.

Jaar 2023
Status huidig
Website www.yellowgrape.nl

Strategie

De strategie richt zich op verdere groei binnen Nederland en toetreding tot nieuwe markten (waaronder DACH).

Team

De focus ligt op versteviging en verdere groei van de organisatie ter ondersteuning van de strategie en met behoud van de Yellowgrape cultuur.

Groei

Door het verder uitbreiden van de Yellowgrape competenties, klanten helpen te internationaliseren, en gerichte Buy & Build willen we de komende jaren de omzet en winstgevendheid van Yellowgrape sterk laten groeien. Yellowgrape heeft de ambitie het meest begeerde e-commerce bureau van West-Europa te worden.