PeCt

PeCt is specialist in massale dataontsluiting op het gebied van vastgoed. Kadasterdata.nl is de tak waarbij vastgoedinformatie zoals kadastrale kaarten en actuele ontwikkelingen op het gebied woningwaarde wordt aangeboden aan de consumenten. Voor de zakelijke markt worden zowel customized als gestandaardiseerde webservice datakoppelingen aangeboden voor zowel de kleinzakelijke als de corporate markt. Een van de proprietary producten is het Automated Valuation Model (AVM) waarbij vastgoed databronnen worden gekoppeld en gebruik wordt gemaakt van machine learning technieken.

PeCt is specialist in massale dataontsluiting van woninginformatie. PeCt levert relevante woninginformatie aan consumenten en zakelijke klanten via haar high-traffic websites, premium SMS-berichten en API koppelingen.

Jaar 2016
Status voormalig
Website www.pect.nl

Strategie

Het uitbouwen van bestaande en ontwikkeling van nieuwe en schaalbare proposities rondom vastgoeddata voor zowel de consumenten- als zakelijke markt.

Team

Er wordt met de DGA gebouwd aan een volledig management team een sterk team dat de strategie kan realiseren, in eerste instantie gericht op de infrastructuur, productontwikkeling en eCommerce.

Groei

De uitbouw van zowel de B2C als B2B proposities door een gedegen team zorgt voor versnelde groei van omzet en winstgevendheid.

Met Committed Capital hebben we gebouwd aan een sterk management team dat de groeistrategie voor de komende jaren kan uitrollen. Essentieel hierbij is de manier waarop Committed Capital vertrouwen geeft aan het management gecombineerd met hands-on betrokkenheid. Als mede aandeelhouder van PeCt zie ik de toekomst vol vertrouwen tegemoet.

Perry Schoots, DGA

pect-2