ID-ware

ID-ware ontwikkelt en implementeert managementsoftware voor het beheer van de levenscyclus van smartcards. Het (Software as a Service) Enterprise platform van ID-ware beheert tevens de autorisaties, zodat iedere smartcard-gebruiker op basis van een persoonlijk profiel automatisch relevante toegangsrechten krijgt verleend. Klanten zijn onder andere overheden, multinationals, financiële instellingen, zorginstellingen, universiteiten en industriële bedrijven.

ID-ware ontwikkelt en implementeert software op het gebied van access management.

Jaar 2020
Status huidig
Website www.id-ware.com

Strategie

ID-ware is een leidende speler in de Benelux en heeft een sterke positie in de DACH regio. ID-ware heeft de afgelopen jaren hard gewerkt om een vooruitstrevend software platform te bouwen. Met deze superieure technologie en een gestructureerde sales aanpak kan ID-ware sterk groeien bij huidige en nieuwe klanten in Noordwest Europa.

Team

Een versterking van het management team is nodig om de ambitieuze groeidoelstellingen te behalen. Samen met de oprichters hebben we ons gericht op de aanstelling van een ervaren CEO en CFO. De oprichters kunnen zich hierna volledig focussen op de strategie en internationale groei.

Groei

Door verdere professionalisering, versterking van het management team, een gestructureerde sales aanpak en gerichte Buy & Build willen we de komende jaren de omzet en winstgevendheid van ID-ware sterk verbeteren.

ID-ware zit nu in een nieuwe groeifase en ik ben ervan overtuigd dat Committed Capital ons met hun expertise daarin succesvol gaat ondersteunen.

Christian Borgmann, oprichter

ID-ware-logo