20apr
Aan: 20 april 2021 In: Geen onderdeel van een categorie

Den-Haag / Russelsheim, 1 April 2021 – na 17 jaar ID-ware succesvol te hebben geleid, hebben de oprichters mevrouw Daniela Hartmann en de heer Christian Borgmann besloten de operationele management verandwoordelijkheden over te dragen aan een nieuw management team. Beide oprichters nemen als aandeelhouders zetel in de Raad van Advies.

Bernd Dieckmann volgt de heer Borgmann op in zijn rol als nieuwe CEO van de ID-ware Group. Bernd is na zijn informatica studie de afgelopen 17 jaar succesvol in diverse functies in de IT-security markt werkzaam geweest. Hij heeft zeer ruime ervaring op het gebied van Identity en Access Management en tevens op het gebied van Public Key Infrastructure (PKI). Zijn relevante management ervaring heeft Bernd opgedaan als VP Project Management en Regional Director DACH bij zijn vorige werkgever. In zijn laatste positie, was Bernd verantwoordelijk voor alle omzet binnen de Nexus Group in Centraal- en Oost-Europa.

Tobias Engel volgt mevrouw Hartmann op in de rol van CFO binnen de ID-ware Group. In de loop van zijn carriere heeft Tobias diverse management posities bekleed, waaronder die van Managing Director van een onderneming gericht op engineering services voor de automobiel industrie en die van Commercieel Directeur binnen een IT-onderneming. Naast zijn professionaliteit op financieel vlak heeft Tobias een gedegen achtergrond op het gebied van internal business development, human resources en project controlling.

De aandeelhouders zijn ervan overtuigd met het nieuwe directieteam de continuiteit van de onderneming optimaal te borgen en de volgende groeifase van ID-ware succesvol in te gaan. De focus van de nieuwe directie zal daarbij primair komen te liggen op de bestaande klanten, de zakelijke partners en de verdere groei binnen de Europese markt. Van wezenlijk belang daarbij is de doorontwikkeling van ons high-end software platform en de bijbehorende diensten.  Tevredenheid van de klanten, de zakelijke partners en het personeel staan hierbij centraal.

De heer Borgmann zal – naast zijn rol binnen de Raad van Advies – zich tevens richten op Business Development en zal de nieuwe directie daarin ondersteunen.


Over ID-ware

ID-ware ondersteunt organisaties wereldwijd met effectieve oplossingen voor identificatie- en authenticatieprocessen. Het Enterprise platform voor het beheer van smartcards en autorisaties staat hierbij centraal. www.id-ware.com