Ons team

Wij zijn sociale rekenaars. We houden van cijfers en feiten en tegelijkertijd weten we dat onze belangrijkste succesfactor het team is. Verder zijn we proactief, als we iets signaleren leggen we dat op tafel met als doel om gezamenlijk verder te komen. Tot slot houden we van heldere communicatie. Wij als professionals vinden dat dit hoort omdat we samenwerken met professionals op hún vakgebied.

Albert

Albert van der Wal

Sinds 2011 in het investeringsvak. Achtergrond in restructuring en transaction services (KPMG). Focust met name op het beheer van deelnemingen. Samen met management teams bouwen en successen creëren.

Wai

Wai Ki Chiu

Sinds 2009 in het investeringsvak, achtergrond in het bankwezen (ING). Ondernemer, oprichter van Soestdijk Capital, de voorloper van Committed Capital. Richt zich met name op acquisitie van nieuwe deelnemingen.

Laurens

Laurens Rosenmöller

Sinds 2010 in het investeringsvak. Achtergrond in investment banking (Goldman Sachs) en private equity (Gimv). Richt zich binnen Committed Capital met name op acquisitie van nieuwe deelnemingen.

Vincent

Vincent Steur

Sinds 2013 in het investeringsvak. Achtergrond in accountancy (pwc). Ondersteunt het team met het maken van analyses voor zowel nieuwe proposities als bij bestaande deelnemingen. Fungeert tevens als fondscontroller.

Daan

Daan Freriks

Associate

In 2017 begonnen in het investeringsvak, voor die tijd all-round M&A-ervaring opgedaan (PwC). De laatste jaren heeft de focus gelegen op het bijstaan van Private Equity. Focus binnen Committed Capital op acquisitie van nieuwe deelnemingen.

Advisory board

Onze advisory board bestaat uit Paul Lamers en Sander Bikkers.

Paul Lamers heeft meer dan 20 jaar ervaring met het investeren in bedrijven. Hij is partner geweest bij Alpinvest Partners, Managing Partner bij GEM Benelux en oprichter van Taros Capital en TC Partners. Op dit moment managet Paul zijn eigen portefeuille met directe, co- en portefeuille investeringen. Paul is tevens investeerder in Committed Capital.

Sander Bikkers heeft meer dan 25 jaar ervaring in corporate finance, onder andere 10 jaar als partner bij KPMG. Op dit moment opereert Sander als zelfstandig investeerder en corporate finance adviseur. Daarnaast is hij actief als bestuurder voor verschillende bedrijven gericht op infrastructuur. Sander is tevens investeerder in Committed Capital.

_MG_1346