Ons team

Wij zijn sociale rekenaars. We houden van cijfers en feiten en tegelijkertijd weten we dat onze belangrijkste succesfactor het team is. Verder zijn we proactief, als we iets signaleren leggen we dat op tafel met als doel om gezamenlijk verder te komen. Tot slot houden we van heldere communicatie. Wij als professionals vinden dat dit hoort omdat we samenwerken met professionals op hún vakgebied.

Wai

Wai Ki Chiu

Partner

Sinds 2009 in het investeringsvak, achtergrond in het bankwezen (ING). Ondernemer, oprichter van Soestdijk Capital, de voorloper van Committed Capital. Richt zich met name op acquisitie van nieuwe deelnemingen.

Albert

Albert van der Wal

Partner

Sinds 2011 in het investeringsvak. Achtergrond in restructuring en transaction services (KPMG). Focust met name op het beheer van deelnemingen. Samen met management teams bouwen en successen creëren.

Laurens

Laurens Rosenmöller

Partner

Sinds 2010 in het investeringsvak. Achtergrond in investment banking (Goldman Sachs) en private equity (Gimv). Richt zich binnen Committed Capital met name op acquisitie van nieuwe deelnemingen.

Vincent

Vincent Steur

Associate

Sinds 2013 in het investeringsvak. Achtergrond in accountancy (pwc). Ondersteunt het team met het maken van analyses voor zowel nieuwe proposities als bij bestaande deelnemingen. Fungeert tevens als fondscontroller.

Advisory board

Onze advisory board bestaat uit Paul Lamers, Sander Bikkers en Maasbert Schouten.

Paul Lamers heeft meer dan 20 jaar ervaring met het investeren in bedrijven. Hij is partner geweest bij Alpinvest Partners, Managing Partner bij GEM Benelux en oprichter van Taros Capital en TC Partners. Op dit moment managet Paul zijn eigen portefeuille met directe, co- en portefeuille investeringen. Paul is tevens investeerder in Committed Capital.

Sander Bikkers heeft meer dan 25 jaar ervaring in corporate finance, onder andere 10 jaar als partner bij KPMG. Op dit moment opereert Sander als zelfstandig investeerder en corporate finance adviseur. Daarnaast is hij actief als bestuurder voor verschillende bedrijven gericht op infrastructuur. Sander is tevens investeerder in Committed Capital.

Maasbert Schouten heeft een zeer ruime ervaring als ondernemer. Hij is onder meer oprichter en CEO geweest van AFAB en eigenaar van voetbalclub Vitesse. Verder is Maasbert sinds 2009 investeerder via zijn investeringsvehikel MaasInvest. Daarmee investeert hij indirect via private equity fondsen en direct in MKB ondernemingen. Maasbert is tevens investeerder in Committed Capital.

_MG_1346